Hoppa till innehållet

Leveransvillkor

Frakt- och leveransvillkor

För frakt och returer så gäller följande villkor som kompletterar våra allmänna köpvillkor. Utöver dessa villkor gäller även de villkor hos den speditör som ombesörjer transport av beställningen i fråga.

Leveranstid

Leveranstid är 1 till 3 arbetsdagar inom Sverige.
Avvikelser kan förekomma, i sådana fall kontaktas kund.

Fraktkostnad

Fraktkostnader och särskilda fraktvillkor framgår i samband med att du slutför din beställning. Vid oskälig eller oväntat påtaglig ökning av fraktkostnader förbehåller vi oss rätten att inte slutföra beställningen. Under dessa omständigheter har du rätten att få eventuellt erlagt belopp återbetalt.

Returer

Vid åberopad ångerrätt eller reklamation så ska du alltid kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara. En returnerad vara ska vara i oförändrat skick. Om vi återfår en vara vars värde har minskat förbehåller vi oss rätten att dra av ett motsvarande belopp på den summa som kommer att återbetalas. Rätten att begränsa det återbetalade beloppet gäller även alla returer som utan sker utan vår vetskap eller som medför omkostnader för oss.

Om en retur ska ske på din egen bekostnad rekommenderar vi att du skickar varan försäkrad och registrerat för att inte riskera att den skadas eller kommer bort under transport. Vid returer där kunden ansvarar för transport är det kundens ansvar att säkerställa att varan kommer fram till oss i oförändrat skick.

Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för fraktrelaterade problem som är bortom vår kontroll eller som beror på speditörens eller fraktbolagets agerande. Vårt ansvar är begränsat till vad som är inom vår kontrollsfär och vårt direkta ansvar för transport uppför i samband med att vi överlämnar varan till fraktbolaget.

VARUKORGEN